User Bagina

Member for: 10 months (since Feb 2)
Type: Registered user
Full name:
Location: Albania
Website: https://unlimoffers.com/erofertil-cmimi-pershtypje/
About: Le të shqyrtojmë stërvitjen e mëposhtme fizike për të përmirësuar fuqinë në shtëpi tek meshkujt. Cila është thelbi i saj: ne vendosim gishtat në zonën ndërmjet hapjes së pasme dhe fillimit të rritjes së topave dhe tendosje këtë zonë. Në fillim, vendosni gishtat në atje vetëm për të ndjerë vetë muskujt. Muskujt që janë kontraktuar quhen "muskujt e dashurisë", ose ndryshe, muskujt LC. Emri i saj tjetër është muskujt e Kegel në nder të mjekut.

Activity by Bagina

Score: 110 points (ranked #3)
Questions: 0
Answers: 0
Comments: 0
Voted on: 1 question, 0 answers
Gave out: 1 up vote, 0 down votes
Received: 0 up votes, 0 down votes
...